Tuesday, April 21

8:00am – 9:30am           Registration/Breakfast

9:30am – 11:00am         Opening Session

11:15am- 12:15pm         Lunch

12:30pm – 1:30pm         60 Minute Sessions (3)

 1:45pm – 2:45pm          60 Minute Sessions (3)

 3:00 pm – 4:00pm         60 Minute Sessions (3)

 4:15 pm – 5:15pm         60 Minute Sessions (3)

 6:00pm – 7:30pm          Welcome Reception

 

Wednesday, April 22

 8:00am – 9:00am           Breakfast

 9:15am – 10:30am         General Session

10:45am – 11:45am        60 Minute Sessions (3)

12:00pm – 1:00pm          Lunch

1:15pm – 2:15pm            60 Minute Sessions (3)

2:30pm – 3:30pm            60 Minute Sessions (3)  

3:45pm – 5:00pm            Safety Committee Meeting