Chapter Corner

Convention & Expo

Convention Schedule

TAKE A LOOK AT WHAT'S HAPPENING THIS YEAR!

The 2018 IEC Convention & Expo is going to be our biggest and best event yet. More exhibitors, more events, more opportunities to learn. 

 

 View Special Events

 
CONVENTION SCHEDULE KEY:

+ Optional event – requires an extra fee or special invitation

# Closed meeting – board or committee members only

**Event takes place at the Westin

*Exhibitor schedule

Schedule is subject to change.

 

Tuesday, September 18


 
12:00 – 5:30 pm Registration
8:00 am – 5:00 pm Project Management Class
8:00 am – 12:00 pm A&T Committee
12:00 – 5:00 pm Chapter Day (Executive Director Council 4:00-5:00pm)
10:00 am – 2:00 pm Foundation Board Meeting#
3:00 – 5:00 pm Executive Committee Meeting#
4:00 – 5:00 pm Executive Director Council#
5:30 – 9:30 pm 1st Annual IECF Scholarship Fundraiser Cigar and Whiskey Tasting+
   

Wednesday, September 19


 
8:00 am – 5:30 pm Registration
7:30 am – 3:00 pm IEC Foundation Golf Tournament+*
8:00 am – 5:00 pm Project Management Class+
8:30 am – 6:30 pm Apprentice of the Year Competition#
12:00 – 3:30 pm CPE Written Exam+
3:30 – 4:00 pm Getting Involved in IEC
4:00 – 4:45 pm First-Time Attendee Reception
5:00 – 6:30 pm Welcome Reception featuring IEC Emerging Leaders*
   

Thursday, September 20


 
7:00 am – 7:00 pm Registration
6:30 am – 7:00 pm Apprentice of the Year Competition
9:15 – 10:30 am Keynote General Session**
10:40 – 11:30 am 50-min Education Sessions
10:45 am – 12:00 pm Safety Award Presentations# 
11:40 am – 12:30 pm 50-min Education Sessions
12:40 – 1:30 pm 50-min Education Sessions
1:45 – 6:30 pm Expo (Happy Hour @ 4:00 pm)*
3:00 – 6:00 pm The Grid (Expo Floor)
4:30 – 5:30 pm Apprentice Safety Class
5:45 – 6:45 pm Apprentice Safety Class
   

Friday, September 21


 
7:00 am – 5:30 pm Registration
6:30 am – 5:00 pm Apprentice of the Year Competition
7:30 – 8:30 am Platinum Partners Council# 
8:30 – 11:30 am Expo*
11:45 am – 1:00 pm Amped Up Luncheon**
1:10 – 2:00 pm 50-min Education Sessions
2:10 – 3:30 pm 80-min Education Sessions
3:40 – 4:30 pm 50-min Education Sessions
4:45 – 5:30 pm Regional Caucuses (5)
7:00 – 10:00 pm Platinum Partner Party**
   

Saturday, September 22


 
7:30 – 9:00 am Breakfast**
8:00 am – 12:00 pm CPE Practical Exam**
10:00 am – 2:00 pm LiveWires Tour+
9:00 – 10:00 am Committee Meetings**
10:15 – 11:15 am Committee Meetings**
11:15 am – 12:30 pm Training Directors Meeting#
11:30 am – 12:30 pm Committee Meetings Lunch**
12:45  – 2:00 pm Board of Directors Meeting** 
2:15 – 2:30 pm House of Delegates/Annual Membership Meeting**
5:30 – 9:00 pm President’s Reception & Awards Gala**