Chapter Corner

IECCon

Schedule

IECCon17_EmlBnr_FINAL.jpg

Schedule is subject to change. 

 For an expanded schedule, including committee meetings, Click-Here-PNG-Images.png

Tuesday, October 24
 
12:00pm - 5:30pm Registration
8:00am - 5:00pm Project Management Class+
 
Wednesday, October 25
 
8:00am - 5:30pm Registration
7:30am - 3:00pm IEC Foundation Golf Tournament+
8:00am - 5:00pm Project Management Class+
9:00am - 6:30pm  Apprentice of the Year Competition#
3:30pm - 4:00pm Getting Involved in IEC
4:00pm - 4:45pm First-Time Attendee Reception
5:00pm - 6:30pm Welcome Reception Featuring IEC Emerging Leaders
 
Thursday, October 26
 
7:00am - 7:00pm Registration
6:30am - 7:00pm  Apprentice of the Year Competition
8:00am - 9:00am  60-min Education Sessions
9:15am - 10:15am  60-min Education Sessions
10:30am - 11:30am  60-min Education Sessions
11:45am - 12:40pm  Lunch
12:45pm - 2:00pm  Keynote General Session
2:00pm - 7:00pm  Expo (Happy Hour @ 4:00pm)
3:00pm - 6:00pm  The Grid (Expo Floor)
 
Friday, October 27 


7:00am - 5:30pm Registration
6:30am - 5:00pm Apprentice of the Year Competition
8:30am - 9:30am Breakfast in Expo Hall
8:30am - 10:30am High School Students (Expo Floor)
8:30am - 11:30am Expo
11:45am - 1:00pm Amped Up Luncheon
1:15pm - 2:15pm 60-min Education Sessions
2:30pm - 4:00pm 90-min Education Sessions
4:15pm - 5:15pm 60-min Education Sessions
7:00pm - 10:00pm Platinum Partner Party
 
Saturday, October 28 


8:00am - 9:00am  Breakfast**
9:00am - 10:00am Committee Meetings**
10:00am - 2:00pm     LiveWires Tour+
10:15am - 11:15am       Committee Meetings**
11:30am - 12:30pm         Committee Meetings Lunch** 
12:45pm - 2:00pm       Board of Directors Meeting**
2:15pm - 3:00pm Regional Caucuses (5)**
3:00pm - 3:45pm  House of Delegates/Annual Membership Meeting**
6:30pm - 10:00pm  President's Reception & Awards Gala
   
   
  + Optional event - requires an extra fee or special invitation. 
  # Closed meeting - board or committee members only. 
  ** Event located at the Hyatt Regency.